Moeder van de bruid/egom

Zonder afspraak te bezoeken!

Een bijzondere dag vraagt om een speciale jurk!

Gefeliciteerd, je dochter of zoon gaat trouwen! Spannend he? Voor speciale en intieme familiere momenten als deze wil je natuurlijk op je best gekleed zijn.

Bij Dresses Boutique voeren we een aantal merken waarvan we de snoepjes eruit halen en deze speciaal voor jou presenteren op onze "moeder van de bruid" afdeling waar je zeker zult slagen voor een prachtige outfit!

Bekijk ons aanbod hier

Veel gestelde vragen & antwoorden

Dagelijks krijgen wij vele moeders van de bruid of bruidegom over de vloer en vaak merken we dat zij het toch wel lastig vinden om de juiste jurk te vinden. Als moeder van de bruid of bruidegom wil je gewoon perfect voor de dag komen en niet de kans lopen dat de gasten van de bruiloft dezelfde jurk aan hebben.

Wij willen de kans zo klein mogelijk houden dat een gast dezelfde jurk of outfit draagt als een van de bruids/bruidegoms moeders en hiervoor hebben we een speciale afdeling geopend waar speciaal geselecteerde merken hangen die prachtige jurken en toebehoren verkopen die we niet zomaar aan een gast naar een bruiloft zullen verkopen zonder dat we de gast hebben laten navragen aan beide moeders of deze jurk door een van hen gekocht is. We kunnen niemand verbieden een jurk te kopen, maar zorgen er dus wel voor dat we heel duidelijk communiceren dat dit assortiment exclusiever is.

We vragen iedere klant om zich in te schrijven in ons systeem waardoor we altijd kunnen opzoeken welke jurk / combinatie een andere klant heeft gekocht zodat we dit kunnen nakijken voor je. We proberen niet te zeggen welke jurk iemand heeft gekocht, mits dat we hier niet onderuit kunnen komen.

Per merk en model kiezen we er specifiek voor om bepaalde maten wel of niet te nemen. We hebben keuze van maat 34 tot en met 50.

Qua voorraad hebben we op ieder moment keuze genoeg in onze collectie. Echter is het wel zo dat we niet altijd alle maten op voorraad (kunnen) hebben. Twijfel dus zeker niet te lang als je een mooie jurk / combinatie hebt gepast want voor sommige jurken en modellen is het op = op.

Nee, je kunt gewoon langskomen tijdens onze reguliere openingstijden. Deze zijn te vinden links onder op deze pagina.

Je kunt wel een afspraak maken als het je niet lukt om tijdens onze reguliere openingstijden te komen. Deze afspraak kun je inplannen via onze kalender onderaan deze pagina.

We raden het af om met al te veel mensen te komen. Hoe meer meningen, hoe lastiger het zal zijn om tot een eigen keuze te komen waarbij je je helemaal op je gemak voelt. Ook is onze afdeling in een intieme setting opgezet en is het belangrijk dat andere klanten ook op hun gemak kunnen passen en winkelen.

Nee, we prijzen deze collecties niet af omdat er hier niet met seizoenen gewerkt wordt zoals in de gewone casual fashion.

Wij zijn een one-stop-shop wat wilt zeggen dat we je van schoeisel, accessoires tot clutches aan kunnen kleden! Je bent dus klaar als je bij ons naar buiten loopt.

We kunnen volmondig "JA" antwoorden op die vraag. We krijgen dagelijks klanten uit heel Nederland, België en uit de grensgebieden van Duitsland. We hebben veel keuze en de meeste klanten reizen met gemak gemiddeld 1.5 tot 2 uur.

Voor vrijwel iedere jurk hebben wij het gepaste jasje voor eroverheen. Van korte jasjes tot langere blazer jassen.

We hebben verschillende merken op onze afdelingen hangen.

Linea Raffaelli is ons meest exclusieve merk (verkrijgbaar v.a. oktober 2022) dat in Nederland maar in 15 winkels verkocht wordt, waaronder onze winkel. Daarnaast hebben we prachtige jurken van Joseph Ribkoff, Frank Lyman, Vera Mont & SWING.

Onze "moeder van de bruid" afdeling begeeft zich op de begane grond en is rolstoeltoegankelijk.

Je hebt geen afspraak nodig!

Wij begrijpen als geen ander dat je soms op de meest ongeplande momenten kunt denken NU wil ik gaan shoppen! Nou, dat kan gewoon bij ons. Je hoeft namelijk geen afspraak in te plannen. Dit kan natuurlijk wel. Soms wel handig als je met meerdere personen wilt komen en het lastig is om jullie agenda's samen af te stellen tijdens onze reguliere openingstijden. Is een afspraak maken toch handiger voor jou? Plan deze hier beneden dan gemakkelijk en snel in!

De agenda geeft de beschikbare dagen en tijdstippen aan waarop je kunt shoppen op afspraak.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze extra service, maar een aankoop wordt wel gewaardeerd.

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Verder winkelen