LET OP: MAANDAG 29 JULI 2024 ZIJN WIJ GESLOTEN I.V.M INKOOP!

EVEN VOORSTELLEN

 • , door Roman Rutjens
 • 2 min lezen
EVEN VOORSTELLEN

Roman Rutjens Owner Dresses BoutiqueROMAN RUTJENS

Mijn naam is Roman Rutjens, ik ben 33 jaar en samen met mijn partner, René, woonachtig in het mooie Sittard. Ik ben de trotse oprichter en eigenaar van Dresses Boutique. Hier beneden zal ik jullie in het kort e.e.a. vertellen over mezelf en over Dresses Boutique.

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID!

Sinds mijn 16e ben ik werkzaam geweest voor verschillende kledingketens. Begonnen als stagiaire, weekendhulp en vanuit daar verder doorgegroeid als store manager en uiteindelijk regiomanager. Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van mode en hoe je deze het beste verwerkt in een winkelbeeld.

Al een veel te lange lange tijd liep ik rond met het idee om een winkel voor mezelf te beginnen waarin ik mijn opgedane kennis in de detailhandel kon vertalen in een beeld zoals ik dat voor me zie; een boutique waarin vrouwen zich op hun gemak voelen om onder het genot van een kopje koffie, thee, wat fris of een glas champagne door de jurken collectie te bladeren en het gevoel te hebben even in een andere wereld te zijn. Een wereld waarin de vrouw én de jurk centraal staan en alles wat daarbij hoort om het plaatje compleet te maken. 

Gastvrijheid & servicegericht werken zijn pijlers die ik zeer belangrijk vind en deze komen optimaal tot uiting in onze boutique. Ook vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen kleden en vandaar dat onze collectie voor verschillende shapes te verkrijgen is en dit alles in een ruime maatvoering van maat 34 tot en met 50. Kortom; "Dresses for any moment, in any shape for every woman!

DRESSES BOUTIQUE heeft een eigen fysieke winkel in hartje Sittard, in het zuiden van Nederland en is daarnaast online te bereiken via dressesboutique.nl, dressesboutique.com & dressesboutique.de. Waar je je jurk, blazer, accessoires ook wilt bekijken óf kopen, online of in onze boutique, het belangrijkste vind ik dat je tevreden bent en indien dit toch niet het geval dan gaan we samen opzoek naar een oplossing! 

Heb je nog een brandende vraag of heb je feedback voor me dan hoor ik het heel graag van jou! Neem contact met me op!

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de Boutique!

Hartelijke groeten,
Roman

Reacties

 • Geweldige winkel. Mooie jurk,schoenen en zelfs een clutch gekocht voor bruiloft van haar zoon. Ze zag er prachtig uit als bruidskleden. Echt de moeite waard om naar Sittard te komen.

  TI

  Tiny

 • Vandaag naar dresses boutique in Sittard geweest, op zoek naar kleding voor bruiloft van zoon. Ongelooflijk hoe goed ik daar geholpen ben door Roman, ik voelde me meteen op mijn gemak en een overvloed aan keuzes. Maar door de professionele hulp was mijn keuze snel gemaakt en compleet met schoenen en tasje. Ik ben zo blij en gelukkig met deze aankoop,en zal graag nog eens terug gaan . Echt een aanrader om kleding te kopen. Bedankt Roman en collega voor de geweldige services. Tot ziens.

  LA

  Laurien Willems

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


© 2024 Dresses Boutique,

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.