Bezorging & Veelgestelde vragen

Bezorging
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Indien wij afwijkende levertijden hebben voor een product zullen wij dit vermelden op de desbetreffende product pagina. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

GRATIS SERVICE: Ophalen in Boutique
Woon je in de buurt dan bieden we je de mogelijkheid om tijdens het afrekenproces bij stap 1 te kiezen voor de optie "Ophalen". Als je voor deze optie kiest hangt de bestelling binnen 4 uur na het ontvangen van de betaling voor je klaar. Je krijgt een mail als je bestelling klaar hangt. De 14 dagen retourrecht gaan vanaf het moment van betaling in. Wordt de bestelling later dan deze 14 dagen opgehaald heb je geen recht meer om te ruilen/retourneren.

GRATIS SERVICE: Lokale bezorging
Indien je woonachtig bent in Sittard, dan krijg je automatisch d.m.v. het invoeren van je postcode (6130, 6131, 6132, 6133, 6134, 6135, 6136 & 6137) de mogelijkheid om te kiezen voor de gratis extra service "Lokale bezorging". We zullen dan ons best doen om je order binnen 24/48 uur bij je thuis te bezorgen.

RETOURNEREN:
Je kunt je online aankopen binnen 14 dagen retourneren. De retourkosten zijn voor jou als klant. Indien de gehele order retour komt worden de eventueel door jou betaalde verzendkosten van de heenzending vergoed. Je kunt je order ook gratis in onze boutique in Sittard retourneren. Je kunt ons retourbeleid vinden op onze retourpagina.

VRAGEN:
Om al je overige vragen zo snel en goed mogelijk te kunnen beantwoorden verwijzen we je graag door naar onze veelgestelde vragen pagina. Neem gerust contact met ons op als je vraag alsnog niet beantwoord is.

© 2024 Dresses Boutique,

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.