Wastips van Wasgeluk by Essentia

 • , door Roman Rutjens
 • 1 min lezen
Wastips van Wasgeluk by Essentia

Wastips van Wasgeluk by Essentia

Wasgeluk en het milieu
Dat wij het belangrijk vinden onze producten milieuvriendelijk te maken staat als een paal boven het waswater! Maar wist je dat je ook milieuvriendelijk kunt wassen? Wassen is de huishoudelijke bezigheid die over het algemeen het meest schadelijk is. Dit komt door het energieverbruik van de machines die men gebruikt, door het waterverbruik en enorm veel waterverspilling die ermee gepaard gaat. Wil jij ook groener wassen? Dan hebben wij wat tips  voor je op een rijtje gezet.

Gebruik zo veel mogelijk koud water
In sommige gevallen is heet water niet nodig bij het wassen. Het gebruik van heet water kost veel meer energie dan het gebruik van koud water, omdat het helemaal opgewarmd moet worden. Gebruik dus koud water wanneer dit kan.

Wacht tot de wasmand vol is
Door alleen te gaan wassen wanneer er genoeg was is, voorkom je het draaien van meer wasjes dan nodig is. Dit bespaart enorm veel water en energie.

Hang de was buiten op
Drogers vreten enorm veel energie, en zijn hierin een van de meest schadelijke huishoudelijke apparaten. Probeer geen droger aan te schaffen, of gebruik deze zo weinig mogelijk. Hang de was zo vaak mogelijk in de tuin of aan het balkon op.

Gebruik ossengalzeep voor hardnekkige vlekken
Het draaien van meerdere wasjes om één vlek uit een kledingstuk te halen is natuurlijk zonde. Bovendien is het onnodig. Wanneer je ossengalzeep op de vlek smeert, is de vlek meestal al weg na één wasronde.

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


© 2024 Dresses Boutique,

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.