EVEN VOORSTELLEN

Roman Rutjens Owner Dresses BoutiqueROMAN RUTJENS

Mijn naam is Roman Rutjens, ik ben 32 jaar en samen met mijn partner, René, woonachtig in het mooie Sittard. Ik ben de trotse oprichter en eigenaar van Dresses Boutique. Hier beneden zal ik jullie in het kort e.e.a. vertellen over mezelf en over Dresses Boutique.

VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID!

Sinds mijn 16e ben ik werkzaam geweest voor verschillende kledingketens. Begonnen als stagiaire, weekendhulp en vanuit daar verder doorgegroeid als store manager en uiteindelijk regiomanager. Door de jaren heen heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van mode en hoe je deze het beste verwerkt in een winkelbeeld.

Al een veel te lange lange tijd liep ik rond met het idee om een winkel voor mezelf te beginnen waarin ik mijn opgedane kennis in de detailhandel kon vertalen in een beeld zoals ik dat voor me zie; een boutique waarin vrouwen zich op hun gemak voelen om onder het genot van een kopje koffie, thee, wat fris of een glas champagne door de jurken collectie te bladeren en het gevoel te hebben even in een andere wereld te zijn. Een wereld waarin de vrouw én de jurk centraal staan en alles wat daarbij hoort om het plaatje compleet te maken. 

Gastvrijheid & servicegericht werken zijn pijlers die ik zeer belangrijk vind en deze komen optimaal tot uiting in onze boutique. Ook vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen kleden en vandaar dat onze collectie voor verschillende shapes te verkrijgen is en dit alles in een ruime maatvoering van maat 34 tot en met 50. Kortom; "Dresses for any moment, in any shape for every woman!

DRESSES BOUTIQUE heeft een eigen fysieke winkel in hartje Sittard, in het zuiden van Nederland en is daarnaast online te bereiken via dressesboutique.nl, dressesboutique.com & dressesboutique.de. Waar je je jurk, blazer, accessoires ook wilt bekijken óf kopen, online of in onze boutique, het belangrijkste vind ik dat je tevreden bent en indien dit toch niet het geval dan gaan we samen opzoek naar een oplossing! 

Heb je nog een brandende vraag of heb je feedback voor me dan hoor ik het heel graag van jou! Neem contact met me op!

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de Boutique!

Hartelijke groeten,
Roman

20 december 2020 — Roman Rutjens

Dresses Boutique is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Sinds 15-12-2020 is Dresses Boutique door de keuring gekomen van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent dat Dresses Boutique voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Dresses Boutique onderstreept. 

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. Stichting WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus meer zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat Stichting WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Dresses Boutique te kopen.

16 december 2020 — Roman Rutjens

Do's & Dont's for wedding guests

Het huwelijk is al een eeuwenoude traditie en in de loop van de tijd is er dan ook een uitgebreide huwelijksetiquette ontstaan. Ook voor de bruilofsgasten zijn er Do's & Dont's vanaf het moment dat de uitnodiging op de mat valt tot zelfs ná het bruiloftsfeest.

D O N T ' S

1. Introducé: neem niet onverwachts of ongevraagd iemand mee. Het bruidspaar geeft op de uitnodiging aan of je imand mee mag nemen (indien je single bent).
2. Kinderen: dezelfde regel geldt voor kinderen. Het bruidspaar zal op de uitnodiging aangeven of het de bedoeling is je kinderen mee te nemen.
3. Felicitaties: bij het feliciteren na de ceremonie wordt de bruid het eerst gefeliciteerd en dan de bruidegom. Bij een formelere bruiloft staan daarnaast de ouders om felicitaties in ontvangst te nemen. Zo niet: zoek ze op om ze alsnog te feliciteren!
4. Mobiele telefoon: vergeet niet je telefoon uit of stil te zetten. Richt je aandacht op de bruiloft en het bruidspaar dus wacht tot na de receptie met bellen, posten of tweeten (over de bruiloft).
5. Foto's: verspreid niet zomaar foto's van het bruidspaar via Facebook of Twitter. die primeur is voor het bruidspaar zelf!
6. Taart: het is een oude regel maar ga niet naar huis voordat de taart aangesneden is!

D O ' S

1. RSVP: laat het bruidspaar zo vroeg mogelijk weten of je aanwezig bent op hun bruiloft.In ieder geval binnen een paar weken, ook al is de r.s.v.p. datum nog ver weg.
2. Cadeau: als je een uitnodiging hebt ontvangen, zorg je voor een gepast cadeau voor het bruidspaar. Als je niet bij de bruiloft kunt zijn, stuur in dat geval je cadeau op.
3. Reistijd: zorg als vanzelfsprekend dat je op tijd bent voor de ceremonie, het belangrijkste moment van de dag. Plan dus ook voldoende tijd in om de weg te zoeken.
4. Tafelschikking: houd je aan het voorstel van het bruidspaar ook al wil je liever aan de overkant zitten naast die leuke neef van de bruid. Het bruidspaar heeft hier vast goed over nagedacht.
5. Kledingvoorschrift: kleed je volgend de dresscode vermeld op de uitnodiging. Dit voorkomt dat je als gast underdresses of juist zwaar overdressed bent. Heb je vragen over de dresscode, stel die dan aan de ceremoniemeester, niet aan het bruidspaar zelf.
6. Geniet: doe het bruidspaar het grootste plezier en geniet enorm van hun feest!

 

 

 

13 oktober 2020 — Roman Rutjens

Zo houdt je je favoriete kleding het mooist!

Wassen, het is voor de meeste niet de favoriete bezigheid maar het is zo'n klus die toch moet gebeuren. Om je jurken en andere kleding er zo lang mogelijk als nieuw uit  te laten zien is het belangrijk dat je weet hoe je het artikel mag wassen. Handig is dat ieder kledingstuk voorzien is van een was label in de zijkant van het artikel waarop precies beschreven staat hoe je het het beste kunt wassen, maar ook hoe je het juist niet moet wassen.
25 september 2020 — Roman Rutjens

Help, hoe kleed ik me voor een zakelijke omgeving?!

Je hebt eindelijk die leuke baan gevonden waar je al zolang naar op zoek was. Voor je sollicitatiegesprek was je top gekleed, mede dankzij de hulp van die leuke verkoper uit de winkel, dus dat zat wel goed. Vandaag is het zover, je eerste werkdag, maar wat trek je aan?
25 september 2020 — Roman Rutjens