GALA AFDELING

Zonder afspraak te bezoeken!

Een afdeling vol met parels...

Je kent de beelden vast wel van celebrities op de rode loper. De een nog mooier als de ander. Een uitlopende avond jurk vol met pailetten, met veren of juist een strak getailleerde satijnen jurk waarbij de eenvoud eigenlijk hetgeen is dat de jurk juist bijzonder maakt.

We scheppen niet graag op (okay soms een beetje dan) maar op onze gala afdeling zul je zoveel verschillende jurken vinden dat het een hele opgave is om een keuze te maken.

Natuurlijk maken wij het makkelijker voor je en bieden we je alle hulp om ervoor te zorgen dat we samen dé jurk gaan vinden voor de gelegenheid.

#Cruisejurk #Galajurk #Avondjurk

Bekijk ons aanbod hier

Veel gestelde vragen & antwoorden

Onze gala afdeling (opening begin oktober 2022) is 200m2 groot en hangt vol met de meest adembenemende avondjurken. Van maxi jurken tot cocktail, van pailetten tot veren, we hebben het!

We hebben gala jurken in verschillende prijsklassen. Van gemiddeld € 100,- tot € 700,-. De prijs zit zich met name in de materialen zoals pailetten, veren, stof, hoeveelheid aan stof, afwerking, enzovoorts. Ook de exclusiviteit van sommige artikelen telt mee.

Helaas verhuren wij geen gala jurken. Alle jurken zijn dus alleen te koop.

Wij verkopen geen lingerie. Omdat sommige gala jurken een open rug hebben verkopen we wel hele fijn producten van MAGIC Bodyfashion waardoor je de jurk zonder BH kunt dragen én toch de support hebt. Sommige jurken zijn al voorzien van cups.

We raden het af om met al te veel mensen te komen. Hoe meer meningen, hoe lastiger het zal zijn om tot een eigen keuze te komen waarbij je je helemaal op je gemak voelt.

Nee, je kunt gewoon langskomen tijdens onze reguliere openingstijden. Deze zijn te vinden links onder op deze pagina.

Je kunt wel een afspraak maken als het je niet lukt om tijdens onze reguliere openingstijden te komen. Deze afspraak kun je inplannen via onze kalender onderaan deze pagina.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze extra service, maar een aankoop wordt gewaardeerd. Shoppen op afspraak is dus niet bedoeld om je te oriënteren. Dat kan tijdens onze reguliere openingstijden.

We proberen zoveel mogelijk verschillende jurken in te kopen. Omdat niet ieder model jurk geschikt is voor iedere maat is het afhankelijk van het model welke maat of maten wij hebben. Soms is het mogelijk om een missende maat bij te bestellen.

Helaas kunnen we niks voor je reserveren. Gezien de drukte en beperkte voorraad per jurk willen we het voor iedereen zo eerlijk mogelijk houden om dé jurk te vinden.

Momenteel hebben wij (nog) geen eigen coupeur in dienst. Wel werken we samen met een coupeur die fantastich werk levert waar we je naartoe zullen doorverwijzen indien nodig. Onze klanten krijgen een betere prijs voor de vermaakkosten. De vermaakkosten zijn voor eigen rekening.

Wij vergoeden geen vermaakkosten van een jurk als deze op maat gemaakt dient te worden. Bij eventuele schades aan een jurk zijn deze natuurlijk voor onze rekening.

Wekelijks krijgen wij aanvulling van nieuwe jurken en jurken die al in de collectie zitten. Aangezien we veel keuze hebben hoef je je niet druk te maken dat je geen jurk zult vinden, de meeste dames gaan immers naar buiten met een totaal andere jurk als dat ze in hun hoofd hadden! Gek he? Maar om een of andere reden merken we dat veel dames toch eigenlijk niet zo goed weten wat bij ze past en zo komen ze vaak tot de conclusie dat iets waarvan ze bijvoorbeeld dachten dat het "zeker niet" zou worden het alsnog wordt!

Ben je toch niet helemaal zeker van je aankoop? Je kunt je aankoop binnen 14 dagen omruilen voor een ander artikel.

Aangezien je alle tijd hebt om rustig te passen en we je van A tot Z van advies voorzien geven géén geld retour en ook geen tegoedbonnen.

Nee, we prijzen de gala / avondjurk collecties niet af omdat er hier niet met seizoenen gewerkt wordt zoals in de gewone casual fashion.

Onze gala afdeling begeeft zich op de eerste verdieping en helaas is er geen lift aanwezig. Deze afdeling is dus niet rolstoeltoegankelijk.

Deze vraag krijgen wij bijna wekelijks gesteld en mede door de hoeveelheid van aanvragen zien wij af van het sponsoren van gala jurken voor bijvoorbeeld miss verkiezingen.

Je hebt geen afspraak nodig!

Wij begrijpen als geen ander dat je soms op de meest ongeplande momenten kunt denken NU wil ik gaan shoppen! Nou, dat kan gewoon bij ons. Je hoeft namelijk geen afspraak in te plannen. Dit kan natuurlijk wel. Soms wel handig als je met meerdere personen wilt komen en het lastig is om jullie agenda's samen af te stellen tijdens onze reguliere openingstijden. Is een afspraak maken toch handiger voor jou? Plan deze hier beneden dan gemakkelijk en snel in!

Vanaf 17.00 uur kunnen we je geen gala jurken meer laten passen op dagen waarop wij om 17.30 uur sluiten. Van april tot en met oktober zijn wij de koopavond geopend tot 20.00 uur.

De agenda geeft de beschikbare dagen en tijdstippen aan waarop je kunt shoppen op afspraak.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze extra service, maar een aankoop wordt wel gewaardeerd.

Nu te koop in onze boutique

* Store online collectie *

Bekijk de collectie hier
Sonntag,Montag,Dienstag,Mittwoch,Donnerstag,Freitag,Samstag
Januar,Februar,März,April,Mai,Juni,Juli,August,September,Oktober,November,Dezember
Nicht genügend Artikel verfügbar. Nur noch [max] übrig.
Zur Wunschliste hinzufügenWunschliste durchsuchenVon der Wunschliste entfernen
Warenkorb

Ihr Warenkorb ist leer.

Verder winkelen