SWING dresses collection - Dresses Boutique jurkenwinkel Sittard - Moeder van de bruid - Party dresses

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Senden Sie uns eine Nachricht!

Contact formulier

Veel gestelde vragen & antwoorden

Icon for questionMoet ik een afspraak maken om te komen winkelen?

Je hoeft geen afspraak te maken om bij ons te komen winkelen. Onze boutique heeft ruime openingstijden waarop je zonder afspraak langs kunt komen. Lukt het je niet om tijdens deze reguliere openingstijden te komen, dan kun je een afspraak inplannen om buiten deze tijden te komen winkelen.

Icon for questionKan ik online toch een "store only" artikel kopen?

De meeste artikelen in deze webshop verkopen wij alleen in onze boutique. Indien je toch graag een artikel wilt kopen, dan kunnen we dit artikel naar je opsturen, maar je kunt dit artikel niet meer ruilen of retourneren.

Icon for questionHebben jullie een vermaakservice?

We bieden je de mogelijkheid aan om op afspraak door onze coupeuse je jurk of ander kledingstuk naar wens te laten vermaken. De coupeuse zal je jurk of ander item naar wens afspelden en een week later kun je deze afhalen.

Ook werken we samen met een coupeur in onze stad waar je op ieder moment binnen kunt lopen en waar de jurk of ander item voor je afgespeld wordt naar wens.

Beide opties zijn volledig voor eigen rekening ongeacht het bedrag dat je bij ons besteedt.

"Een wereld waarin de vrouw én de jurk centraal staan"

Dresses Boutique is de droom van iedere jurk-liefhebbende vrouw! Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw zich stijlvol & elegant voelt ongeacht de maat die ze draagt, haar leeftijd of voor welke gelegenheid ze zich wilt kleden.

Onze collectie bestaat uit met zorg samengestelde diverse stijlen, prints, kleuren, is verkrijgbaar voor verschillende figuurtypes en in een brede maatvoering van 32 t/m 54.

Klantgerichtheid & service zijn pijlers die hoog in ons vaandel staan en daarom gaan we graag dat stukje verder om jou een toegankelijke en warme omgeving te bieden om je bijzonder te voelen, of dit nu in onze online webshop is of in onze fysieke Boutique in het hartje van centrum Sittard.

© 2023 Dresses Boutique, Powered by Shopify

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Anmeldung

  Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

  Sie haben noch kein Konto?
  Konto erstellen