Bekijk hier onze extra openingstijden in December 2023

Gala op het programma? Kom op tijd en voorkom dat je lang moet wachten, het seizoen is begonnen!

Plan een shop afspraak in

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ญ๐ฐ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง๐๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ: ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐๐ซ๐จ๐จ๐ฆ ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค!

 • , door Roman Rutjens
 • 2 min lezen
๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ญ๐ฐ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง๐๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ: ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐๐ซ๐จ๐จ๐ฆ ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค!

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ญ๐ฐ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ž๐ฅ๐ž๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง๐๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ: ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐๐ซ๐จ๐จ๐ฆ ๐ข๐ฌ ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค! ๐Ÿฅฐ

Ik kan me nog goed herinneren hoe het voelde om te twijfelen aan het starten van mijn eigen bedrijf, in mijn geval een jurkenwinkel. "Hoe ga ik dit financieren?, hoe ga ik in hemelsnaam die huur kunnen betalen?, wat als er geen klanten komen?", en ga zo maar door... Maar vandaag wil ik je een inspirerend verhaal vertellen, een verhaal over het ontdekken van kansen en het waarmaken van dromen.

In de loop der jaren heb ik geleerd dat ondernemen meer is dan alleen een winkel runnen; het gaat om het bouwen van een gemeenschap en het bieden van unieke ervaringen. Of dit nu gaat om het opbouwen van je klantenkring, je ingang bij bijvoorbeeld een centrummanagement, gemeente of het contact met collega ondernemers is.

Denk eens aan een exclusieve schoenenzaak met parels van schoenen, een patisserie met overheerlijke zoete creaties, een hoedenzaak met handgemaakte kunstwerken, of een grand cafรฉ waar mensen samenkomen om te genieten van lekker eten en goed gezelschap. Deze bedrijven zijn niet alleen uniek, maar ze vullen elkaar aan op een manier die je misschien niet had verwacht. Mannen die op zoek zijn naar een mooi maatpak, of vrouwen die jurken zoeken, hebben vaak dezelfde interesse in kwaliteit en stijl. Door naast mijn winkel nieuwe zaken te verwelkomen, kunnen we samen een bestemming creรซren waar iedereen vindt wat hij of zij zoekt en kunnen we allemaal van elkaars klanten profiteren.

Dus, als je zit te twijfelen over het starten van je eigen zaak, herinner jezelf eraan dat ook jouw droom mogelijk is. Je kunt deel uitmaken van iets groots, iets dat de lokale gemeenschap verrijkt en mensen gelukkig maakt. Iets waarvoor mensen vanuit heel Nederland en de euregio speciaal voor naar Sittard komen! Twijfel niet langer. Ga de uitdaging aan en begin aan jouw ondernemersavontuur. Laten we samen een bruisende straat en stad creรซren waar iedereen van kan genieten.

Als je vragen hebt of gewoon wilt praten over ideeรซn, stuur me gerust een bericht. Ik kan je verder helpen door je voor te stellen aan mijn contacten! Laat je niet afschrikken door die hoge huurprijzen want daar is vaak echt nog wel over te praten. Laat je niet afschrikken door leegstand, want ook ik heb 750m2 kunnen vullen binnen 3 jaar, dus waarom zou jij dat niet kunnen? Banken staan niet in de rij om een lening te verschaffen. Dat klopt, maar voor goede ideeรซn en een ondernemersplan is echt wel vanalles mogelijk. Dus stop met het verzinnen van excuses en kom in actie!

Op jouw succesvolle ondernemingsreis...! ๐Ÿ’ช

Hartelijke groeten, Roman Rutjens - Dresses Boutique

P.S. Ken jij zo'n twijfelaar dan TAG diegene s.v.p. in de comments ๐Ÿ˜Ž

- ๐ƒ๐„๐‹๐„๐ ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ญ ๐ณ๐ž๐ž๐ซ ๐ ๐ž๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ž๐ซ๐

- #starters #startendeondernemers #sittardgenietenvoorop #sittardcentrum #ondernemerschap #dromenverwezenlijken #samengroter

Tags

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter


© 2023 Dresses Boutique,

  • iDEAL
  • Maestro
  • Mastercard
  • Shop Pay
  • Visa

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.